De goda kommunisterna och de onda männen

Nu är de visst på gång igen. Inte nog med att vänstern skanderade: ”Död åt familjen”? och jämförde svenska män med talibanerna i Afghanistan, nu vill de också införa straffskatt på att vara man. Trodde först att det var ett försenat aprilskämt som nått mig på min resa till Irland.

Men det visade sig att så vara inte fallet, Kommunisterna med Schyman i spetsen väljer att i en riksdagsmotion föreslå att alla män ska betala en straffskatt. En extra skatt for att vara man!?

Varför vill de då göra detta? Jo, eftersom några fega stackare väljer att slå sina fruar/flickvänner så skall alla män få betala för detta! På vilket sätt tror kommunisterna att detta skulle kunna lösa någonting? Tror de att alla män håller varandra om ryggen och skyddar varandra och innerst inne är kvinnomisshandlare? Detta påstående är så absurt att man inte upphör att förvånas hur verklighetsfrämmande de kan vara ibland.

Hur skulle det till exempel se ut med en straffskatt för att man är invandrare eller homosexuell?

Nej, enda sättet att rå på kvinnomisshandeln är att satsa på brottsförebyggande åtgärder genom bättre samlevnadsundervisning i skolorna, hjälpa utsatta kvinnor genom stöd till kvinnojourer och satsa på rättväsendet, så att kvinnomisshandlare faktiskt straffas och sedan hindras att i framtiden förfölja dem. Vi i KDU räds inte att ta debatten med fanatikerna i vänsterpartiet!

Christopher Dywik
Från Galway, Irland
(Publicerad i Västervikstidningen 15-10-2004)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s