När ska vi säga ifrån?

Vidlyftiga krognotor på tveksamma ställen, dubbla arvoden, klipp och klistra och skyll ifrån dig – det har vi sett alltför mycket av under de senaste åren. Nu senast Ola Rask. När ska Svenska folket lära sig att regeringen är maktfullkomlig? När ska de tröttna på allt mygel och säga ifrån på valdagen istället för vid matbordet, och sedan svälja. Hur många gånger skall regeringen behöva KU-anmälas innan någon förbättring sker? Socialdemokraterna står inte över lagen, faktiskt…

(Barometern 03-02-05)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s