Snart förvånas man inte längre

 Ännu ett bevis på socialdemokraternas maktfullkomlighet och brist på respekt för skattebetalarna. Förra helgen valde Nyköpings (s-styrda) kommun att betala hyran för socialdemokratiska Brödraskapsrörelsens kongress.

Förklaringen till det här skulle då vara att det handlade om marknadsföring. Vilken bra marknadsföring sen. 35 000 kr är visserligen inte så mycket för maktens män, men en ensamstående fyrbarnsmamma hade nog inte blivit ledsen, om pengarna hade gått till något viktigare. Till exempel en sänkt bensinskatt, så hon har råd att köra ungarna till fotbollsträningen eller mer poliser på våra gator och torg, så hon vågar gå på stan en fredagskväll. Så jag frågar då er socialdemokrater i maktens salar: Räcker inte det enorma partistödet ni får till att driva runt er rörelse? Någon sa en gång att varje krona som inte var väl använd var en stöld från arbetarna, så när får det vara slut på stölderna?

(Södermanland Nyheter 09-08-2005)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s