Grävande journalistik på hög nivå:)

Kom nyss hem till min flickväns lägenhet, har varit hos några partikamrater uppe i Wermland och följt semifinalen mellan Färjestan och HV71 på TV. Måste faktiskt erkänna att jag, trotts stolt smålänning som man är, blev glad att Färjestan vann.

Efter glädjeruset började dock Nyheterna…Och det var ju Jätte gulligt att TV 4 försöker leka grävande journalister – verkligen. Tyvärr lyckad dem inte så bra med ”avslöjandet” om den ”hemliga” moderata organisationen Tornet, en organisation som är lika hemlig för moderater och alla andra som någonsin läst Medborgaren som till exempel LO är för en Socialdemokrat.

Landsorganisationen, alltså kort och gott facket. Nämnde jag föresten att den svenska fackföreningsrörelsen skänker 80 Miljoner årligen till sossarna och håller gemensamma möten med dem? För att jobba inom vissa yrken krävs att man är medlem av denna organisation. En organisation som även icke-socialistiska människor är tvungen att vara medlem i för att inte riskera att bli arbetslösa. Det är så man bli mörkrädd, inte sant?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s