Vindarna vänder, åt höger!

I 2002 års valrörelse gjorde Moderaternas talesman i invandrings och flyktingfrågor, Gustaf von Essen stort rabalder genom att gå över till Kristdemokraterna.

I år kom Svenskt näringslivs gamla VD Ebba Linsö tillbaka till Kristdemokraterna. Och nu senast hade vi den stora ÄRAN att få välkomna Lars Wohlin till partiet. Jupp, det är mannen som tillsammans med Nils Lundgren lanserade den tvärpolitiska/EMU-kritiska Junilistan. Med tanke på att 65% av KD:s väljare var ju emot EMU så kan jag inte mer än sprudla av glädje, ställa mig upp och höja armarna i seger-posé.Välkomna tillbaka alla ni borgerliga EU-motståndare och kritiker! Med såna här goda nyheter dag efter dag så blir man onekligen ganska bortskämd och ute bland väljarna känner man verkligen att vindarna äntligen vänder, ÅT höger!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s