Stenkastarvänstern slår tillbaka

Igår genomförde det så kallades Osynliga partiet (Syndikalisterna och A.F.A. med andra ord) olagliga demostrationer i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Och givetvis slutade det med krossade rutor, stenkastning och våldsamt upplopp. Dem utsatta var närpolisstationen och Centerpartiet som vill ändra i reglerna kring antällning av ungdomar. Inte särskillt insatt i deras förslag men idag vill Vänsterkartellen att regeln: ”först in sist ut” ska gälla, Inte särskillt lockande för ungdomar tycker jag!

Och sen är det väll inte särskillt konstigt om dessa ”arbetare” är arbetslösa, vem skulle vilja anställa någon som jämt är bort från jobbet för att kasta sten och slåss med polisen på demostrationer?

Fast visst, enlig en talesman för partiet så gick det hela lungt till och bråken uppstod på grund av att polisen provoccerade dem. Oväntat! Är man vänster så är det snarare regel än undantag att skylla på polisen istället för att ta sitt personliga ansvar.

Och när en reporter frågade en företrädare för ”Osynliga partiet”om varför dem slår sönder centerns lokaler fick han svaret:

Vad ska vi göra då?

Då journalisten föreslog att dem borde framföra sina åsikter på ett normalt, demokratiskt sätt svarade han:

Skojar du? Det går inte. Ingen lyssnar på oss. Ingen gör nåt. Lägg ner riksdagen! Lägg ner politiken.

Osynliga partiet lovade även att att samhället i dess nuvarande form ska krossas. Krossade rutor, stenkastning, våldsamt upplopp och löften om att krossa demokratin. Dags att terroristklassa terror-organistationen A.F.A.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s