Yttrandefrihet?

Ja, nu var det dags igen, inskränkande av vår yttrandefrihet verkar vara populärt när det är valår. Nu lanserar vänsteretablisemanget den briljanta idén att Sverige måste börja kartklägga alla som skänker pengar till politiska partier.Oavsett om en sådan lag skulle gynna Kristdemokraterna och Alliansen på sikt – via att fler av sossarnas bidragsgivare och nätverk skulle komma till allmänhetens vetskap – så är den omöjlig att genomföra, eftersom den BRYTER mot grundlagen som säger att åsiktsregistrering är olagligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s