Mera kärnkraft!

Årsdagen av katastrofen i Tjernobyl. Det märks, speciellt via TV och deras vinklade – nästan öppet politiska – nyhetssändningar. Vänsterkartellen hycklar vidare och försöker förgäves vända den allt positivare opinionen i Sverige

Sorry mediavänstern, men folk börjar förstå det sjuka med att vi i Sverige kan importerar smutsig kolkraft från Danmark och dålig kärnkraft ifrån balterna. Men inte hålla våra egna toppmoderna – med världsbäst säkerhet igång!”
”Ett års avfall ifrån ett kärnkraftsverk kan förvaras under ett skrivbord” – Ronald Reagan

I KDU har vi inga planer på att förvara vårt kärnavfall under nått skrivbord (även om man ibland skulle vilja placera det under Peter Erikssons) men vi har däremot en stor tilltro till vårt slutförvar i urberget, där kärnavfallet utan problem kan ligga tills det inte längre är radioaktivt.

Heja Sydkraft mera kärnkraft! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s