Sveriges terrorister får finfrämmande

I natten till idag krossades rutor hos bland annat Kristdemokraternas partilokal i Hässleholm. Osynliga partiet – terrororganisationen A.F.A och fackförbundet SAC:s nya fasad- tar på sig dådet

Det verkar onekligen bli en ganska våldsam valrörelse. Framförallt för oss som tror på demokrati, yttrandefrihet och tolerans gentemot oliktänkande. Eller som de själva skriver på sin hemsida: ”Fler rutor kommer att krossas fram till dess vi får leva våra liv utan krav på motprestation”. Och på tal om terrorister så besöks ju – som jag tidigare skrivit – Sverige snart av en representant för terrorstämplade Islamistiska Hamas, inget nytt där…

Förutom att regeringen, i form av Mariam Osman Sherifay (s) och Yvonne Ruwaida (mp) visar sitt sanna ansikte och väljer att bjuda in Hamas, för att på så sätt bryta deras isolering. Tack ska ni ha för att ni visar att terrorism inte ska löna sig. Verkligen, Tack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s