(kd) 10 – (s) 4

Sitter hos mina föräldrar där vi precis har tittat på VM-fotbollen, som tyvärr inte gick så bra. Kan inte påstå att jag är glad överhuvudtaget…Tidigare idag var det dock andra bullar, när vi var på marknad i Emmaboda kommun och delade ut lite information om vad vi i KDU tycker att Göran Persson och hans anhang har gjort fel och vad vi istället vill göra: En bättre skola och fler nya jobb är det första som dyker upp i mitt huvud när jag skriver.

Socialdemokraterna var givetvis också på plats liksom de alltid lika trevliga Centerpartisterna. Och visst Sossarna var trevliga dem också, men också oförskämda, både jag och Anna-Stina Stenbäck ifrån förbundsstyrelsen, samt Sven-Åke Svensson, Kristdemokraternas starke man blev erbjudna att gå över till Sossarna….

Vissa tar till vilka medel som helst för att till varje pris behålla makten! (Alla ska med så enkelt är det)

Men en seger kan vi i alla fall glädja oss åt i allt elände, sossarna utmanade i fotbollsspel, och det vann undertecknade med 10-4 mot Fagerström (s)….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s