Vem ska våga?

Den 16:e dec anhölls 300 ungdomar vid Norrebo, Köpenhamn vid vad som beskrivs som ” de värsta kravallerna sedan 1993″. Av dessa ungdomar var 85 ickedanskar och hela 27 svenskar.

Dessa trevliga ungdomar beskrivs ofta som martyrer då de elaka politikerna vill stänga deras ungdomsgårdar , det är en bild som jag verkligen inte kan ställa upp på. När ett liknande scenario utspelade sig i Linköping gav kommunen med sig och erbjöd ungdomarna att driva gården. Ungdomarna kallades till ett möte, inte en enda dök upp. Strax därpå sprängde de istället en bomb i garaget hos den ansvarige politikern, då han inte lyssnade på deras krav.

AFA är en rörelse som finns i princip hela Europa. Det är en kommunistisk/anarkistisk terroristorganisation som utnyttjar missanpassade ungdomar ifrån trasiga familjer (och överklasskids som vill göra revolt mot sina föräldrar) för att föra sin talan.

Vem vågar stå upp för den andra sidan av myntet? Vem vågar säga att det inte handlar om ungdomar som vill förändra världen och rädda några mysiga ungdomshus, utan om terrorister som borde spärras in? Dessa människor är inte ute efter att rädda ungdomsgårdar, dessa ungdomar är ute efter att krossa och förstöra allt i dagens samhälle. Dessa människor letar efter en symbol, något som gör att rörelsen syns i media. Det är genom våldet och de brinnande bildäcken som de får sin näring.

Brinnande däck och barrikader är alltid början i deras kamp, men i historien har vi alltid sett hur det slutar. Vi måste lära oss av historien. Kommunismen har redan över 100 miljoner människoliv på sitt samvete, om dessa människor och deras åsikter inte aktivt bekämpas finns risken att denna siffra kommer stiga ytterligare.

Vi som tror på enskilt ägande och det okränkbara människovärdet, vi som vill bevara våra länders kultur och traditioner har alltid varit de som har drabbats av dessa människors hat. Varför? För att vi kan diskutera och förklara våra åsikter på ett moget och vuxet sätt. Vi hymlar inte med att vi tycker att kommunismen är en sjuk ideologi! En ideologi som bygger på en sjuk princip. Principen att alla människor är likadana och har likadana behov.

Inte många vågar säga det idag, inte många säger ifrån när klasskompisen kommer till skolan men porträttet av en mördare. Inte många säger ifrån när sin favoritaffär säljer kommunist-kläder. Min fråga till dig läsare är: Om inte DU, vem ska då våga?

“de säger att dem inte tror på våld och så beter dem sig såhär”.
– Boende i Norrebo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s