Fel väg av KD i Mönsterås

Jag stödjer helt och fullt mina partikamrater i Mönsterås i deras sträva att förtydliga våra åsikter i miljöfrågor, en av de viktigaste fundamenten i kristdemokratin är förvaltarskapstanken. Tanken om att vi har ett ansvar att förvalta den jord vi ärvt av våra fädren och en dag skall lämna över till våra barn och kommande generationer.

Men att visa en kampanjfilm för och av en vänstervriden trädkramare som Al Gore, är absolut inte rätt sätt. Kristdemokraterna börjar i rätt ände när det gäller att förmedla tanken om vårt ansvar att förvalta vår miljö, nämligen genom att uppmärksamma de kommande generationerna om de problem som finns. Men nog måste det finnas billigare sätt eller i vart fall bättre filmer att visa upp.

Problemet med ”En obekväm sanning” är för det första att den mer eller mindre är en kampanjfilm för Al Gore och erbjuder en väldigt förskönande bild av honnom som politiker. Och med hans historia som demokratisk vice president så är han allt annat än objektiv och riskerar därför att ge ungdomarna en oerhört ”vänstervriden” bild av USA och därmed spä på den USA-fientliga inställning som redan finns i Sverige. För det andra så är mycket av den fakta som förekommer i filmen rena åsikter…

Men bra tänkt i alla fall…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s