I huslighetens tecken.

På grund av min småländska sparsamhet så lät jag hela helgen gå i huslighetens tecken. Igår var jag allmänt huslig, frostade av frysen, tvättade kläder och möblerade om i lägenheten. De bästa sakerna i livet är verkligen gratis 🙂

Idag inledde jag dagen med att åka 8 km skidor och fortsatte därefter med att besöka min låtsasbror som fyllde 18 år. Som fd. fattig student så tog jag tillfället i akt och åt för minst en vecka framöver. Imorgon ska jag ut till min riktiga bror som fyller 21 år, vem vet vilka läckerheter som kommer serveras… mums!

Jag är verkligen glad att jag har en sån underbar familj. Jag tycker verkligen synd om alla som inte har fått den möjligheten av ett eller annat sätt. Låt oss hoppas att alla mina partivänner gör så mycket de kan på politisk väg, för att alla barn ska får den chansen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s