Kvinnor som får arbeta och gå i skolan..Usch, fy..

Idag uttalade Statsminister Fredrik Reinfeldt sitt stöd för utrikesminister Carl Bildt efter ”anklagelserna” om att Bildt arbetat med lobbying för att få USA att invadera Irak.

Jag hade nyligen en diskussion med min far om händelsen, min far (som åsiktsmässigt bäst beskrivs som medelsvensson) säger då till min förvåning att Bildt borde ha gått ut och talat om detta tidigare då det finns en chans att detta överskuggar hans politiska kunnande. Jag invänder att det knappast kan vara något konstigt i att en politiker lobbar för frigörelsen av ett förtryckt folk, men inser på samma gång att på det sättet som svensk media har framställt det hela, har förvandlat en god sak till något hemskt.

Det är hemskt! Jag kan faktiskt inte i förstå varför Reinfeldt skulle ha några problem med att Bildt suttit med i Kommittén för Iraks befrielse , en grupp som lobbat för ett fritt och demokratiskt Irak. Visst låter det läskigt? Människor som får säga och tycka vad dem vill! Kvinnor som får arbeta och gå i skolan …usch, fy vad hemskt.. Såna människor ska hållas kort, på samma sätt som kritiker av den vitryska socialistdiktaturen eller de som är av åsikten att Kinas folk förtjänar mänskliga rättigheter. Fruktansvärt hemskt av Bildt att inte berätta att han tror på demokrati…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s