”A Non Facking Generation” låter sig inte skrämmas

Under natten mellan 5/6 och 6/6 fick KDU i Kalmar utstå hot och krossade rutor från den vänsterextrema terrororganisationen AFA. KDU har tidigare uttalat sig om AFA:s metoder och påtalat vikten av att Kalmars etablerade partier reagerar med eftertryck. Det dem sysslar med är odemokratiskt och på gränsen till terrorism säger KDU:s distriktsordförande Christopher Dywik.

Det är skrämmande hur vissa människor tror sig stå över de demokratiska spelreglerna och givetvis känner vi oss illa till mods och är djupt skakade av att ännu en sån här incident tillåts hända, hot och förföljelser hör helt inte hemma i ett demokratiskt land som Sverige säger Christopher Dywik och fortsätter:
– AFA:s metoder visar på ett kollektivistiskt och förlegat socialistiskt synsätt på demokrati, företagande och människors frihet. Vi i KDU Kalmar tänker kämpa för att alla, även de med andra åsikter, ska känna sig trygga. Vi måste börja visa medmänsklighet och respekt för våra folkvalda.

Anledningen att just KDU attackerades denna gång tycks bero på KDU:s nya kampanj ”a non facking generation”. Vi försöker gestalta att vi är en ny generation som tröttnat på förmynderi och ofrihet, en generation som väljer jobben före fackets maffiametoder förklarar Christopher Dywik.

Vi i KDU tycker inte att det är fel att människor engagerar sig fackligt, tvärtom. Men något är fel med lagstiftningen när facket tillåts blockera småföretagare för att de inte vill teckna kollektivavtal för sina anställda. Vad vår kampanj riktar sig emot är inte det fackliga arbetet utan den sidan av fackföreningsrörelsen som inte bryr sig om ifall de anställda vill ha kollektivavtal eller ej, den sida som inte bryr sig om huruvida det skulle gynna eller missgynna de anställda. När ett företag tvingas lägga ned sin verksamhet på grund av blockader från facket, drabbas de anställda – dem som A.F.A säger sig företräda!

(artikeln är ett pressmeddelande som har skickats ut till diverse tidningar efter händelsen)

Annonser

3 reaktioner på ””A Non Facking Generation” låter sig inte skrämmas

  1. Ping: Vänsterpartist utpekad som AFA-terrorist «

  2. Ping: A.F.A har gjort det igen «

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s