Sånt händer inte i Sverige

I kväll sköts en man ihjäl på öppen gatan i Helsingborg, i Göteborg rapporteras det om skottlossning var annan kväll. I Stockholm talar man om hårdare straff för olaga vapeninnehav. Varför inte ta och se till att polisen får de befogenheter de behöver istället, dags för lite reformer som skrämmer brottslingarna istället för brottsoffren!

Annat kul som händer i världen är att Saudiarabien köper brittiska stridsplan. Tur att det inte finns så mycket vapen i den delen av världen idag. Och så tillbaka till Stockholm där de flesta som besökte fredagsbönen i Stockholms moské tyckte att regeringen borde lagstifta om ett förbud mot förlöjligande av profeten Mohamed.

Personligen tycker jag att det är fruktansvärt när man driver men en människas tro, men vi lever inte på medeltiden eller mellanöstern och då får man tyvärr räkna med att yttrandefriheten också gäller idioter. Men å andra sidan var det väll troligtvis på grund av att vi i Sverige har yttrandefrihet som de(muslimerna) flyttade hit för första början. Oavsett vad, jag väljer att tro att det var reportern som ställde vinklade frågor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s