Vem har sagt att Kristdemokrater inte har humor?

Som Kristdemokrat får man ofta höra att man är stel och tråkig, man är inte som folk i mest med andra ord. Det finns säkert Kristdemokrater som är stela och tråkiga på samma sätts om dett finns stela och tråkiga personer i alla partier. Hur som hellst, KDU Kalmar är beviset på att vi inte är det i Kalmar län i alla fall, följande gick att läsa i Expressen häromdagen:

”Johans frieri till Kishti gick vägen
Kärleksförklaringar, diktläsning och ett frieri. Kvällens avsnitt av ”Idol” gick i kärleken och skönsjungandets tecken. Johan Eriksson var en av de sökande som hade något annat än sång i tankarna då han klev in i juryrummet. idol.jpg

– Jag tycker om Kishti. Hon ser bra ut. Det är därför jag är här, berättade Johan Eriksson. Han började sedan sitt framförande med att läsa kärleksdikten innehållande ett frieri till Kishti, som med ett leende på läpparna lyssnade till Johans ord. Efteråt berättar Kishti att hon inte är gift, men förklarar att hennes hjärta precis blivit taget.- Ja, kärleken är som en djungel. Den är ju stor och djup, säger Johan Eriksson.

Johan Erikssons dikt till Kishti
”Mina ögon, de en gång på teven slant. Då såg jag denna dam som verkade ha ett hjärta av diamant. Det är inte det, men det är just hennes leende som förgyller hennes utseende. Men om hon faller för denna dikt, som hennes make ska jag fullfölja min plikt.”

blogg.jpg

På bilden: Johan, undertecknad, Jonatan, Alexandra,Fredrik

Ok, vad är inte det om inte humor? Det vore fy skam om inte Johan kunde få sig ett eget Tv-program nu. I värsta fall får vi väl börja sända ”KDU TV” med Johan över bloggen (Johan läser dikter). Nått att fundera över när Johan kommer tillbaka ifrån sin militärtjänst.

För kort på Idol-Johan kontakta undertecknad på: dywik@kdu.se 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s