Folk och försvars rikskonferens i Sälen 2008 (1)

Befinner mig just nu i Sälen, för att tillsammans med KDU:s Tf. förbundsordförande Charlie Weimers, representera KDU på Folk och försvars konferens.

Just ju befinner vi oss uppe i pressrummet och förbereder oss lite och jag passar även på att uppdatera mig på vad som händer i den amerikanska politiken.

Förbindelserna från Kalmar till Sälen var inte precis det bästa och jag ville verkligen vara på plats i tid, så jag har faktiskt varit i Sälen ända sen i fredags. Första natten bodde jag på Hemfjällsgården i Transtrand, ett boende som jag helt klart kan rekommendera. God mat, bra service, fin miljö och framförallt lugnt och fint. Igår hann jag med några timmars snowboardåkning i Högfjället och Lindvallen (nej KDU betalade inte detta). För er som undrar så var det mulet men det vägdes upp med grymt fina backar med perfekt snö.

Jag ska försöka uppdatera bloggen lite då och då under konferensen, för att ni som inte är på platts, i alla fall ska få en liten hint om vad som sägs och görs här. Till dess får ni hålla till godo med en intressant blogg som jag blev tipsad om häromdagen. På bloggen publiceras en serie brev som skickades av en soldat som tjänstgjorde i första världskriget, breven publiceras av hans sonson exakt 90 år efter att de skrevs.

För er som inte är särskilt intresserade av militärhistoria så kan jag istället tipsa er om filmen nedan. Det är en kampanjvideo av libertarianen Ron Paul. Jag bör dock tydligt understryka att jag inte stödjer Ron Paul. Titta på filmen – fundera – känns den liberal?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s