Mike Huckabee on The Colbert Report

Ni som brukar titta in och läsa min blogg lite då och då har säkert börjat misstänka vem jag vill ha som ny amerikansk president. Jag har inte skrivit något längre om varför men jag lovar att det kommer. Till dess kan jag uppmana alla er som är registrerade på Facebook att kolla in gruppen Swedes for Mike Huckabee. På gruppens sida har jag publicerat en stor mängd intressanta och roliga filmklipp med mannen som kommer bli USA:s nästa president!

Men vad ni än gör, missa inte Mike Huckabee on The Colbert Report.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s