Folk och försvars rikskonferens i Sälen 2008 (2)

Idag är det tredje dagen på folk och försvara rikskonferens, min vilja att kunna uppdatera lite smått varje dag grusades tidigt när det visade sig att försvarsmakten låg i en ekonomisk kris. En ekonomisk kris som jag vid flertalet gånger har varnat för. Därför gick min tid helt åt att pussla ihop en debattartikel om detta faktum. Artikeln kommer dock inte lägga upp här på bloggen fören den har blivit publicerad.

För er som har missat att följa rikskonferensen via SVT24 så kan jag starkt rekommendera er att titta in på Folk och Försvars egen blogg eller dess hemsida. På hemsidan finns allt ifrån artiklar, ljudupptagningar och filmklipp att finna.

Jag kan börja med att helt ärligt säga att jag har tolkat några av talarnas budskap på ett annat sätt än vissa av medierna. Just därför kommer jag göra ett försök att utvärdera några utvalda talare under första och andra dagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s