Dywik träffar Huckabee

dsc00238.jpgDå var det dags att rapportera in till mina trogna läsare. Eftersom klockan inte är lika mycket i USA som i Sverige så kommer jag helt sonika kalla dagarna för dag 1, dag 2, dag 3 osv. För er som trotts detta gärna vill sitta och räkna på tidszoner och lista ut när som är när, så är dag 1 söndag.

Dag 1
Klockan 09.00, jag lämna den kungliga huvudstaden för att ca 8 timmar senare landa i New York. Inte mycket att säga om det mer än att jag är oerhört flygrädd, men överlevde. Efter ca 6 timmars väntan på Samuel Adams, där jag träffade en mängd trevliga och öppenhjärtade människor, begav jag mig till Little Rock i Arkansas. Väl framme var det taxi till det billigaste möjliga hotellet som gällde. Kvällen ägnades åt att kolla igenom opinionssiffror, debatter och utspel som jag missat under resans gång. Jag försökte även ordna med mina kvitton samt sköta mitt FS-ansvarsområde .flaggs.jpg

Dag 2

Kollar igenom resten av den senaste debatten. Letar efter en busshållplats vilket föranleder att jag tvingades gå gå längs motorvägen med min packning i ca 1,5 timme. Nästkommande två bilder är tagna på vägen dit, men det var betydligt varmare och soligare än det ser ut på bilderna. Några timmar senare hittar jag äntligen det hotellet jag blivit rekommenderad att ta in på.dsc00240.jpg

Min vistelse på hotellet blev dock inte särskilt långvarig, för så fort jag kopplar upp mig på Internet så har jag fått en inbjudan till ett möte med Huckabee kampanjen. Väl där så träffade jag ett helt gäng från Hucks Army som erbjöd mig boende under min vistelse i Arkansas. Jag fick även träffa Mike Huckabee och hans fru Janet som jag pratade med i några minuter och berättade varför jag var där. Därefter blev jag blev intervjuad av två TV kanaler om varför jag som svensk bryr mig om det amerikanska valet. Förhoppningsvis lyckas jag komma över Fox News nyhetssändning så jag kan lägga upp den här. rally1.jpgrally2.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s