Lucky enough

zachcrossed.jpgDag 4
Tiden går och här är det full fart. Efter tisdagens Watchparty(dag 3) begav jag mig hem till Zach igen, bloggade lite, kollade på film och packade mina saker. Jag fick en schyst bok av Zach om vad den anglikanska kyrkan står för och en stående inbjudan att komma och hälsa på. Sen bar det av till flygplatsen där jag fick en hel mängd uppmärksamhet. Att jag bar en stor Huckabee-skylt kan troligtvis bidragit till det hela, men det är trotts allt väldigt kul att få kommentarer som: ”Hey man, I saw you on TV, great to have you here!” och liknande saker.

dsc00265.jpgVäl framme i Buffalo fick jag vänta i ca två timmar, på en av mina släktingar som jobbar som pilot skulle flyga in. Tiden gick dock väldigt snabbt. Folk här är tro det eller ej väldigt trevliga och framåt, så under tiden satt jag bland annat och pratade men en baptistpastor. Vi pratade om allt ifrån vikten att bevara det traditionella äktenskapet för att rädda familjen, till hur viktigt det är med kristen etik och moral för att stoppa den negativa spiralen som hela västerlandet har hamnat i.

Sen kom till slut min släkting, flygkaptenen (Kevin) och vi begav oss hem till deras lilla stad Beamus Point,pancaces.jpg en oerhört charmig småstad precis vid en stor sjö. Sen hände inte mycket mer den dagen, vi åt hemlagade Hamburgare, fulla men kärlek, som hans fru Jana uttryckte det. Men till er kan jag berätta att det minsann var en hel del kött i dem, de var gigantiska.

Dag 5
Dagen därpå lät dem mig sova ut eftersom jag inte sov något mellan dag 3 och 4, Sen bar det iväg till deras charmiga stads lilla charmiga matställe.yard.jpg Jag fick bacon, varmchoklad med vispgrädde och pannkakor med lönnsirap, mums! Efter vi var klara med frukost så åkte vi vidare till ett fågelmuseum och sen vidare till Jamestown. Och sen åkte vi förbi ett köpcentrum för Jana ville köpa något till mig, jag stretade givetvis emot, men tillslut stod jag där med två skjortor, två slipsar, en tröja och en t-shirt. Väl hemma var jag ganska hungrig, då kom en annan av mina släktingar och hämtade mig för att äta middag (lasange) hos hennes familj. lucky-enough.jpgEfter middagen begav vi oss till min första basketmatch någonsin och såg deras äldsta dottern spela. De förlorade dock med 67-11 eller nått åt det hållet, men det var kul. Sen fick jag skjuts hem till Jana och Kevin igen och nu sitter jag här och tittar på Fox. Enligt dem höll Romney sitt bästa tal någonsin idag, jag håller med eftersom det handlade om att republikanerna inte skulle ha en chans att vinna valet om han fortsätter försöka bli deras presidentkandidat. Romney har dock tyvärr inte dragit sig ur kampanjen ännu, han tar bara en paus.
Min kommentar för dagen är att Amerikaner i allmänheten är betydligt mer omtänksamma, godhjärtade och generösa än vi i Sverige och det oroar Sveriges vänstervridna media. things.jpgSå dem svara med att utmåla amerikaner som onda, egoistiska barnätare. Nej, nu får det vara godnatt, ska upp tidigt och åka till Kanada imorgon.

Åh, föresten så hittade jag en intressant notis om mig själv på internet: Kristdemokrat anklagar Sverige för feghet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s