KDU får medhåll ang. mönstringsplikten

”Värnpliktslagstiftningen måste dock moderniseras för att kunna möta framtidens krav, men det betyder inte att vi ska sänka ambitionsnivån; tvärtom ska vi höja den! Den obligatoriska mönstringen måste utökas till att omfatta både kvinnor och män.”Läs hela artikeln.

I förra numret av värnpliktsnytt uttalade sig KDU åter igen om vikten att modernisera av mönstringsplikten så att den även omfatta kvinnor. Nu, några veckor senare får KDU medhåll på denna punkt av ingen mindre än Pliktverkets avgående generaldirektör, Björn Körlof. För er som är intresserad av frågan så kan det kanske även vara intressant att kolla in vad några av Svd:s läsare tycker.

Annonser

En reaktion på ”KDU får medhåll ang. mönstringsplikten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s