Fult spel hos demokraterna

obama404.jpgEfter månader av debatter ser det nu ut som att Barack Hussein Obama är den mannen som flest demokrater vill se som ledare för deras land. Och debatten blir allt fulare, bilden på Barack Hussein i somalisk dress är enligt hans kampanjstab något som Hillarys folk har spritt ut. Ännu ett slag mot honom för att vara anti-amerikansk.

Jag måste nog säga att jag förstår om hennes folk tar till vad som helst, det har inte ett lätt jobb att sälja in henne som ”reform kandidaten”. För det första tillhör hon etablissemanget, för det andra så har hon varit inblandad i så många skandaler att folk knappt reagerar längre. Det finns alltså gott om ammunition mot henne. Att hon sen är den enda kvinnan som ställer upp gör det också lättare att attackera henne. Man kan göra videos som den nedan och har egentligen inte pratat om henne, men fortfarande gjort det. Nu tror jag knappast att just denna kommer få särskilt många att tänka om. Men jag vet efter mitt besök att det finns många som ifrågasätter om hon är ” man nog” att ledar landets väpnade styrkor, och en video som denna kan åtminstone strö fröet till en sån tanke.

Senaste debatten visar dessutom på nya angrepp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s