Weimers budskap är ovärderligt

charlie-och-en-unge.jpg

För det första måste jag be om ursäkt till alla läsare för att uppdateringen av bloggen har varit lite dålig på sista tiden. Det är inte på något sätt så att det inte har hänt något sedan sista inlägget, tvärtom. Föregående helg var oerhört hektisk. I fredags hade KDU Kalmar besök av sin förre fadder, Tf. förbundsordförande Charlie Weimers. Weimers var på plats i Kalmar för att presentera KDU:s nya kampanj “Ovärderligt”. Kampanjen handlar om det som skiljer oss ifrån Sveriges liberala och socialistiska partier. Om vårt fokus på de små gemenskaperna, om att allt inte kan köpas för pengar. Efter någon timmes flygbladsutdelning i kylan begav vi oss till vårt kansli för att äta och lyssna på Charlie (när tid finns kommer delar av talet läggas upp här).

Undertecknad har fortfarande väldigt mycket att göra därför kommer jag inte skriva så mycket mer om kampanjen, utan jag kommer låta er läsa och ta ställning själv. En sak kan jag dock säga och det är att undertecknad gillar kampanjen och dess budskap.

Under herr Weimers besök i Kalmar blev han bland annat intervjuad av Barometerns politiske chefredaktör, Per Dahl. Intervjun är en “radiointervju” så ni kan lyssna på den här. Intervjun handlar givetvis om kampanjen och vad som gör KDU så unika.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s