Nytt lågvattenmärke för svenska terroristorganisationen

Undertecknad har tidigare skrivit och uttryckt sin oro över slappheten mot den svenska terroristorganisationen A.F.A. Under förra valrörelsen gjorde de sig mest kända för att krossa rutor på partikanslier (däribland vårt) och misslyckade bombningsförsök mot folkpartiet och nationaldemokraterna.

Här i Kalmar har de nu gått steget längre, det senast är nu att attackera 90-åriga damer som bor i samma hyreshus som någon som de anser ”försöker splittra vår klass, arbetarklassen”.

Grabbar, vill ni göra något schyst för arbetarklassen, engagera er fackligt eller politiskt och väx för guds skull upp!

Annonser

4 reaktioner på ”Nytt lågvattenmärke för svenska terroristorganisationen

  1. Jag menar när dom har kraschat fönster, anlagt bränder, misshandlat vanligt folk som råkar sätta sig på tvären. mot uppförandet.AFA har en väldig tendens att förstöra allt som kommer i dess väg.Botmedel mot detta ? Kramar pussar,oj vad det är synd om dig.Fick du taskig pottträning, nyckel runt halsen, m.m.Gå ut och slå ihäl en människa bara du mår bra , sa den glasögonförsedda soss tanten i sin iver att ändamålen helgar medlen. Och Domstolarna tycker fortfarande synd om gärningsmännen. Offren Fuck them, men det skrivs naturligtvis inte in i rättegångs protokollet.

    Vi har den rättstat som vi förtjänar och har röstat fram.

  2. Som medlem inom SSG så kommer varken AFA eller Nazist rörelsen ha en sportslig chans. Vill dom omkullkasta demokratin så får dom möta oss till slut.Frågan är hur många utav dessa harar springer framför oss i ren skräck.

  3. Ping: A.F.A har gjort det igen «

  4. Varje diktator behöver huliganer för att komma till makten.Men när vederbörande har tillträtt tronen,så är vederbörande inte så kanske förtjust i dessas framfart. Ska vi backa tillbaka i historien.Både Hitler och Stalin använde dessa som verktyg för att komma till makten. Vad dessa huliganer drömde om var en framtids post. Men ack vad det sket sig. En kula sen var den framtidens dröm ett minne blott. Betänk detta ni inom AFA och Nazist rörelsen innan ni väljer eran diktator.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s