Gratulerar H.M Konungen

Idag är det Sveriges konung, Karl XVI Gustavs födelsedag.

Att jag ska gratulera konungen på hans födelsedag är för mig som kristdemokrat en självklarhet. Inte bra för att jag stödjer monarkin i sig.

Nej, jag gratulerar också konungen på hans födelsedag och önskar honom, i från djupet av mitt hjärta, en fin födelsedag för att jag imponeras av Hans Majestäts arbete för Sverige. Konungen har länge varit en stor föregångsman när det gäller att påtala att vi har ett moraliskt ansvar för våra medmänniskor. Jag är stolt över Konungens starka engagemang för de svaga i vårt samhälle. Att konungen dessutom gör ett strålande arbete när han representerar Sverige utomlands behöver knappast påpekas.

HMKUr svenska hjärtans djup en gång en samfälld och en enkel sång, som går till kungen fram! Var honom trofast och hans ätt, gör kronan på hans hjässa lätt, och all din tro till honom sätt du folk av frejdad stam!

Läs mer på Kungliga hovstaternas hemsida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s