Bensin bojkott

Som en protest mot det höja, och allt jämnt stigande bensinpriset kommer en köpbojkott att genomföras. Besök därför inte någon bensinstation för att handla nått eller tanka mellan 23-26 maj. Handla era cigarretter och ert snus på andra platser, köp bensin på obemannade stationer INNAN dessa datum.

Jag ber därför er alla som läser detta att göra en aktiv handling under dessa ynka 3 dagar. Tillsammans kan vi göra skillnad för glesbygden, för barnfamiljerna och för låginkomsttagarna som är beroende av sina bilar, men som dukar under för bensinpriserna. Det ska inte kännas som att bli rånad att gå till bensinpumpen!

Tillsammans kan vi göra skillnad…

Annonser

3 reaktioner på ”Bensin bojkott

 1. Jag är med i alla bojkottar, MEN idag fick jag en bättre: Bojkotta helt dom två största för all framtid
  med privat o företags kort, Statoil o Preem, OBS för
  alltid. Dessa får då panik o startar ett priskrig för
  att få tillbaka marknaden, som då ger oss alla lägre
  pris. Det kom till mig i epost idag o jag hoppar på
  o tankar nu bara JET, säger upp Statoil kortet.
  Vad tycks, således för all framtid o vidarebefordrade
  meddelandet till 30 bekanta. Hur når jag er om ni inte har eposten.

 2. Asså, jag vill inte vara den som är den, men 3 ynka dagar gör inte så värst mycket mer än typ ”informerar” något alla redan vet om, att vi är missnöjda. Finns däremot en annan bojkott som jag fått flera e-mails om o det är att man ska bojkotta 2 stora bensinbolag, Preem och OKQ8. Man ska inte tanka hos dessa överhuvudtaget som i sin tur medför att dom måste sänka priserna förr eller senare för att få tillbaks kunderna och det i sin tur kommer att påverka marknadens konkurrans o dom andra bolagen kommer att sänka i sin tur. Ja, ni förstår poängen. Kör på det istället, tanka inte på Preem eller OKQ8 tills dom sänkt priserna. Jag har börjat göra det i alla fall. 😉

  /Mr V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s