Vådaskott

För några timmar sedan hände det som inte fick ske. En 19-årig värnpliktig skottskadades vid en skjutövning på Utö i Stockholms skärgård. Hans skador var så svåra att han senare avled på Karolinska universitetssjukhuset.

I nuläget vill jag inte uttala mig och leta efter någon som får bära hundhuvudet. Jag hoppas att Statens haverikommission gör en bra och grundlig undersökning så vi i framtiden kan förhindra att händelser som denna upprepas. Mina tankar och böner är ikväll med den avlidne soldatens stridskamrater,befäl, vänner och familj.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s