2-0 till Sverige!!!

Idag var det EM-premiär för Sverige och vi vann. Den obligatoriska landslagströjan var givetvis på, vilket på vetenskaplig väg har bevisats hjälper våra grabbar på plan. Det var en ganska spännande match, framförallt då det var väldigt jämt till och med mitten på andra halvlek, då det första svenska målet kom. Vi kan konstatera att den svenska truppen var bättre fysiskt vilket gjorde att de orkade mer, och därmed vann de flesta närkamperna.

Vad jag däremot inte riktigt förstår är denna hysteri kring Zlatan, fotboll är trotts allt en lagsport. Dessutom kan vi konstatera att om det inte vore för hans egoistiska spelstil så hade det här troligtvis inte varit Zlatans första landslagsmål sedan oktober 2005. Så min direkta fråga är varför Zlatan är hjälten? Han gjorde ett mål, liksom Petter Hansson också gjorde. Och varför sjunger inte Zlatan med i nationalsången?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s