Dywik besöker Nybro

Häromdagen besökte jag Nybro för att närvara vid ett informationsmöte i kommunhuset. Mötet planerades av KDU Kalmars nya stjärnskott Fredrik Sjömar och är en del i Kalmardistriktets försök för att på sikt kunna återuppväcka KDU i Nybro.

Jag har alltid haft en nära relation till Nybro då min mor kommer därifrån och jag därför både har spelat hockey i Nybro Vikings i ca 10 år, är medlem i Nybro Ski och till och med bott där en tid.
I vilket fall som helst var mötet mycket trevligt. Närvarande var förutom Sjömar och undertecknad även KDU-distriktetes ordförande Anna-Stina Stenbäck som höll i själva mötet, samt Sivert Hugosson (gruppledare i KD Nybro) och Myrthel Tobiasson (ordf. KD Nybro).

Bor du i Nybro och vill dra ditt strå till stacken genom att engagera dig i KDU eller kanske bara bli en passiv medlem för att stödja saken? Då kan du kontakta Kalmardistriktets Nybro-ansvariga Fredrik Sjömar på fredrik.sjomar@kristdemokraterna.se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s