Nytt publicerat II

Har publicerat en artikel som skrevs som en respons till en artikel i Östra Småland, i den artikeln försöker Salvestadens nya driftchefer framstå som mer kompetenta genom att attackera den tidigare ledningen med lögner och förtal. Som kristdemokrat vill jag givetvis betona vikten av etik och moral och kan därför inte låta bli att reagera. Läs artikeln här.

Jag har även vid samma tillfälle passat på att publicera en längre artikel där jag tar bladet från munnen och skriver vad jag egentligen tycker om Rikstingets besluta att göra en helomvändning i frågan om drivmedelsmomsen. Läs artikeln här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s