Joe Biden som VP?

I början av året var undertecknad på besök i USA för att hjälpa Mike Huckabee i primärvalet. Sedan dess får det dock erkännas att jag inte har följt primärvalet och valkampanjerna särskilt ingående. Men innan jag åkte över till staterna så följde jag varenda debatt som kunde hittas, bland annat CNN/YouTube debatterna. Jag skriver debatterna eftersom det var en debatt för demokraterna och en för republikanerna, för er som kan ha missat det.

Min kollega i KDU:s förbundsstyrelse Daniel Sturesson skriver i alla fall om valrörelsen på sin blogg. Tydligen säger rykten att Obama har bestämt sig för vem han vill ha som VP-kandidat. Även om Sturesson verkar eld och lågor över valet så kunde jag inte bry mig mindre, om det inte vore för en sak.

Nu har jag äntligen fått en anledning att publicera en ”musikvideo” som grabbarna i Red State Update har gjort för att avsluta ”dispyten”, som Biden påbörjade mot dem under just CNN/youTube debatten. Håll till godo!
Åh, förresten, det verkar visst som att Red State Update-grabbarna har kommenterat Obamas val av VP-kandidat. Obs! Grabbarna i ”Red State Update” är komiker.

Annonser

3 reaktioner på ”Joe Biden som VP?

  1. Förmodar att du skojar nu Daniel:) Grabbarna i ”Red State Update” är komiker. De pysslar med ironisk mediarapportering i stil med Steven Colbert.

    Jag är av den bestämnda uppfattningen att man inte ska ta sig själv på för stort allvar, att kunna skoja med politiken avdramatiserar den och jag tror faktiskt att det leder till förbrödring…

    /Christopher Dywik

  2. Det verkar vara ett trevligt gäng med en sund kvinnosyn och allt. Riktigt tunga argument de för fram dessutom, och så slår de ett slag för folknykterheten genom att ta hand om all dricka själv. Föredömligt val av musikvideo du lägger ut på din blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s