Nd går kulturradikalernas ärende

Jag har länge dragit mig för att skriva om Gay Pride, då min partitillhörighet gör att oavsett vad jag skriver, tolkas negativt. Om jag inte framstår som tillräckligt positiv begår jag en av de värsta synderna i dagens Sverige. Skulle jag välja att kritisera delar i firandet så bevisar jag helt sonika deras snedvridna bild av allt vad kristdemokratin står för. Men jag har nu valt att ta bladet från munnen.

Mellan 25 juli och 3 augusti firades Europride i Stockholm. Det kan säkert ses som lite inaktuellt att skriva om det först nu, jag är dock av den åsikten att det som händer där några dagar om året, faktiskt påverkar samhället året om. För varje år som går tänjer Gay Pride mer och mer på gränserna och skjuter därmed fram gränsen för hur långt sexualiseringens får gå. Inget är längre heligt, därför ångrar jag mitt beslut att inte skriva om det hela tidigare. Vad som hade behövts innan, under, samt efter Pride är klarspråk. Pride-tåget är och har alltid varit ett sätt för en hyfsat ljusskygg och extrem grupp människor att påtvinga andra människor sin exhibitionistiska sexualsyn. Tåget är ett tåg för sexualiseringens grepp över samhället, mot kärnfamiljen, mot traditionella familjevärderingar och mot äktenskapet, ingenting annat.

Liksom förra året var fokuseringen på barn och barns sexualitet i centrum. Mona Sahlin(s) hejade på det hela och läste godnattsagor för barnen och någon annan berättade för de unga om ”queer-teori”. Förledande av minderårig tror jag det kallas i lagboken. Svenska kyrkans agerande när de valde att bojkotta Jesusmanifestationen, för att sen storsatsar på Gay Pride var minst sagt skandalös. Satsningen hade varit logisk om de hade talat om trohet, långvariga relationer och Guds kärlek, istället för att ha ett tält i vilket barnen fick spöka ut sig för att se riktigt ”queer” ut. Frånsett Världen Idag (Ruben Agnarsson) så har det varit ovanligt tyst med kritik, Marc Abramsson partiledare för Nd yttrade sig förvisso kritiskt. Men istället för att uppmana medlemmar i Svenska kyrkan att höja sina röster och stå upp för Guds evangelium, så uppmanar han sina medlemmar att gå ur Svenska kyrkan!

I mina ögon kan det inte kallas annat än att uppmana till flykt, att gå kulturradikalernas ärenden. Svenska kyrkan har genom sitt långa existerande i Sverige utgjort stommen för vårt kristna kulturarv. Svenska kyrkan är inte bara bärare av detta arv på ett traditionsmässigt plan, utan är även de som förvaltar och vårdar den största delen av Sveriges kulturella arv i form av byggnader och kläder. Att gå ur Svenska kyrkan för att stora delar av ledarskiktet består av kulturradikaler, som hellre är politiskt korrekt än bibliskt korrekta. Ja det är ingen annat än att göra dessa damer och herrar den största väntjänst man kan, nämligen att utplåna deras motstånd. Det bör påpekas att Abramsson förvisso uppmanar kristna att ansluta sig till missionsprovinsen, men de missar att missionsprovinsen fungerar som en församling inom Svenska kyrkan.

I en tid när det är viktigare än någonsin att stå upp för att rädda vår kristna kultur, så uppmanar Abramsson till flykt. Att lämna Svenska kyrkan och fly må vara enkelt. Men vad Sverige behöver är kristna som vågar vara frimodiga i sin tro, som vågar vara bibliskt korrekta snarare än politiskt korrekta.

Annonser

3 reaktioner på ”Nd går kulturradikalernas ärende

  1. Träffande artikel.

    Intressant sådana här gånger när det blir så tydligt att se vilka som står bakom påskjutningen utav förvridningen av förnuft till förmån för utopiska ”individualistiska utsvängnings” drömmar.

    M, Sahlin måste vara djupt besvärad över att vissa av henne partimedlemmar uppenbarligen kan tänka sig ge röster till SD,som det presenteras i samma debatt program där Sahlin måste ta avstånd genom att måla ut SD som ett klassiskt högerparti(kanske delvis för att dem inte accepterar sexliberaliseringen pride är ute efter,vad vet jag?),debatten jag syftar på är alltså den emellan M.Sahlin och J,Åkesson.

    Jag märker att dem senaste artiklarna rör kulturen lite extra,det tackar jag för som läsare när det förbättrar min espresso stund:).

    Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s