Kjell Ek(sd) har fortfarande fel angående människovärdet

Jag har tidigare skrivit om en Sverigedemokrat vid namn Kjell Ek som har en ovana att skicka oerhört långa inlägg till min blogg. Ek har nu skickat ytterligare två artiklar till undertecknad, tydligen tycks han tro att jag är någon sort tidning.

Vad jag kan konstatera av artiklarna är att han fortfarande försöker övertyga någon (möjligtvis mig) om att människovärdet är baserat på inkomst eller köpkraft eller nått liknande. Det hela är mycket ledsamt eftersom argumentationen mest går ut på att peka på människor inom näringslivet som inte uppträder på ett särskilt bra sätt. Detta kallas i folkmun för korruption och beror enligt mig på bristen av kristen etik och moral inom den specifika sektorn. Bristen beror alltså enligt mig på något som inte går att ta på men som ändå behövs. Åter igen kan jag bara konstatera vilken endimensionell och materialistisk syn (sd) tyvärr verkar ha på politiken.

Slutligen tackar jag Ek för att han hjälper mig och alla väljare att visa på vilken gigantisk ideologisk skillnad det finns mellan våra respektive partier.

Annonser

4 reaktioner på ”Kjell Ek(sd) har fortfarande fel angående människovärdet

 1. Ni bör tala lite tystare om vad ni kallar för människovärde tycker jag.Ni går ut i ett val och lovar klart och tydligt vi skall sänka bensinskatt. Vad hände ni tog ingen hänsyn till vad ni hade lovat Sveriges bilister,ni är ett stort skämt hela partiet som inte tar hänsyn till bilisters människovärde bara för att nå vinning själva. Skandal och Trams och dubbelmoral är ert kör,skäm med er.

 2. Till Signaturen ”Tobias”.

  Jag måste nog konstatera att jag verkligen inte förstår varför jag som ”värdekonservativ” kristdemokrat skulle bli glad över att andra värdekonservativa kristdemokrater går över till Sverigedemokraterna, omdet nu verkligen är fallet.

  Det kan inte möjligtvis vara så att du har skrivit fel, missuppfatta mitt inlägg?

  Men för säkerhetsskull ska jag även klargöra att anledningen till att jag nu, till skillnad ifrån tidigare, debatterar med Sverigedemokraterna beror på att media älskar att påstå att det är så att vi mer eller mindra har samma åsikter. Jag hoppas därför kunna hjälpa väljarna att på ett tydligt sätt visa vilka skillnader som finns mellan SD och KD(redan på ett ideologiskt plan, tex att vi har en ideologi), men också att tydligare driva de frågor som SD nu försöker göra till sina frågor.

  Min förhoppning är att väljarna ska välja orginalet inte dem som tar efter oss.

 3. Jag tycker att du ska tacka Kjell Ek för att vi värdekonservativa kristdemokrater har gått över till Sverigedemokraterna. (Jag är tidigare moderat i riksdagsvalen och kristdemokrat i de övriga valen.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s