PM- Dywik till Tyskland och Junge Union

Fredagen den 28:e november beger sig Christopher Dywik(kd) till Berlin, Tyskland för att representera Kristdemokratiska Ungdomsförbundet på ett tredagars seminarium om ungdomar och ungdomsförbunds möjligheter att påverka sina moderpartier och politiken i stort.

Det är en stor ära att bli utsedd till den förbundsstyrelseledamot som ska representera KDU hos Junge Union, som är CDU:s (de tyska Kristdemokraterna) ungdomsförbund. För oss i KDU så är de tyska Kristdemokraterna stora förebilder inte minst när det gäller att bli ett stort och brett parti, samtidigt som man inte kompromissar sin syn på familjen som samhällets grundpelare. Vi har mycket att lära av dem i deras förmåga att förena framsteg och nytänkande med trygghet och traditioner.
– Detta säger Christopher Dywik som ser fram emot en mycket lärorik helg med många givande diskussioner. Med på resan kommer även Patrik Isaksson från Jönköpingsdistriktet vara.

Övriga deltagande organisationer är: Fidelitas (Ungern),Mladez Hrvatske Demokratske Zajednice (Kroation),Konservativ Ungdom (Danmark),Nova Generacia (Slovakien), Stowarzyszenie Mlodzi Demokraci (Polen), Demokratische Allianz (Ukraina).

Dessutom kommer så många som tre vitryska organisationer att vara representerade, dessa är: Young Democrats, Youth of Belarussian People´s Front och Belarussian Christian Democracy.

För mer information:
Christopher Dywik
073-180 68 87

P:S: Resan kommer påbörjas inom Sverige redan den 27:e november så det är endast under den 26-27 november som det är helt säkert vi kan nås D:S

Christopher Dywik

Christopher Dywik

Patrik Isaksson

Patrik Isaksson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s