A.F.A har gjort det igen

Nu har ljushuvudena i den vänsterextrema terrororganisationen lyckats igen. Jag har tidigare skrivit om att A.F.A Dackebygd förstörde en bil för en 90 årig dam i tron att den tillhörde en nazist, och vägrade erkänna sitt fel. Nu har de åter lyckats, den här gången är det enligt uppgift ”handikappade” de ger sig på. Under natten till måndag krossade A.F.A fönster och sprejade ned en lägenhet (för andra gången) tillhörande en ”handikappad”, i tron att där bodde en nynazist. Nu har bostadsrättsföreningen gått ut med ett öppet brev och vädjat till A.F.A att sluta upp med skadegörelsen. Det återstår väl att se om de kan läsa brevet. Efter attacken mot Kristdemokraternas kansli förra året kan man i vart fall ifrågasätta deras förmåga att stava.

De frågor som jag ställer mig just nu är när ska polisen sy in den som är ansvarig för deras hemsida? Och vad kommer vara målet härnäst, dagisbarn?

Läs även Barometerns politiska chefredaktör Per Dahls kommentar kring det hela.

Annonser

En reaktion på ”A.F.A har gjort det igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s