Julhälsning 2008

God jul önskar bröderna Dywik

God jul önskar bröderna Dywik

För det första vill jag be om ursäkt över bristen på uppdatteringar här på bloggen under ett tag, men som ni säkert förstår så har jag ägnat min julledighet åt någonting så mycket viktigare, nämligen familjen.

Jag och min familj har likt tidigare år firat en traditionell jul. Själva julaftonen ägnades hos min farmor  på Morbacka tillsammans med allt som en riktig jul består av: familj, släktingar, mängder av traditionell julmat, existentiella diskussioner, glögg, Kalle Anka och så givetvis tomten. Framåt källen begav vi oss hem till mina föräldrar för att öppna ytterligare julklappar och äta lite julgröt.

Vi får inte heller glömma varför vi firar jul i Sverige, nämligen till minne av Jesus Kristus födelse, så julaftonen avslutade jag som vanligt med midnattsgudstjänst. Detta året hölls den i Karlslunda kyrka dit jag begav mig med bil (nej det går ingen kollektivtrafik) på de vackra snöbetäckta vägarna för att tillsammns med min vän och kollega, Fredrik Sjömar uppleva en alltid lika vacker och stämningsfull gudstjänst. Det var som vanligt ute i Södermöre en gudstjänst full med sång och musik och en av Ove Carlssons positiva, roliga med ändock förmanande predikan. Efter gudstjänsten tände vi ljus för fred på jorden och med alla som måste sitta ensamma på julen i åtanke, för familjens bevarande och stärkande.

God fortsättning på julen och ett riktigt, riktigt gott nytt år alla läsare.
Jag tackar alla hjärtligt för era varma julhälsningar och hoppas att också ni hade en fin och fridfull jul tillsammans med familj, vänner och en massa god julmat. Jag önskar er slutligen ett gott nytt år.
/Christopher

Annonser

En reaktion på ”Julhälsning 2008

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s