På väg till Sälen med KDU

Charlie Weimers

Charlie Weimers njuter av utsikten utöver den Siljan.

Klockan är halv ett och jag har sedan några timmar tillbaka befunnit mig i en bil på väg upp till Sälen tillsammns med KDU:s förbundsordförande Charlie Weimers, som just nu agerar chaufför. Efter vårt andra stopp för att inhandla det välbehövliga ekologiska kaffet(fö. har McDonalds nu endast ekologiskt kaffe) så kunde vi konstatera att det nu verkligen märktes att vi befann oss i ”norra Sverige”. Ur högtalarna hörs lite härligt lugn musik och genom fönstret passerar vi snötäckta skogar och sjöar.

Om två timmar är vi framme i Sälen för att närvara vid Folk och Försvars årliga rikskonferens. För dig som inte är här så kommer undertecknad göra sitt bästa för att sammanfatta vad som händer kontinuerligt här på bloggen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s