Kommun och landstingspolitiska dagar -09

Jag har under några dagars tid befunnit mig i Örebro för att bland annat besöka Kristdemokraternas kommun och landstingspolitiska dagar, men även ha möte med förbundsstyrelsen, närvara vid KDU-distriktens ordföranderåd samt träffa en mängd nya medlemmar som var på en ”ny medlems utbildning”. Sammantaget var det var en oerhört givande och intressant helg och jag har nu mycket att smälta. I takt med att jag smälter helgens roliga och intressanta händelser så lovar jag givetvis att berätta om dessa här på bloggen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s