Därför har jag inte svarat på Dahl och Axelsson-Edströms kritik

Efter att ha jobbat oerhört mycket under några veckor har jag nu äntligen en ledig helg. Och hur spenderar man inte sin helg bättre än att gå på möten?:) Jag har under morgonen varit på Kristdemokraterna i Kalmar läns distriktsstämma som praktiskt nog hölls 10 minuter ifrån mitt hem för att därefter slänga mig på ett tåg mot den kungliga huvudstaden och KDU:s valupptakt inför Europaparlamentet. Nåväl jag återkommer med bilder och en sammanfattning av stämman och valupptakten efter helgen.

För alla er boende i Kalmartrakten vill jag även ta tillfället i akt och kommentera de insändare som Bertil Dahl (V) och Birgitta Axelsson-Edström har fått publicerade i Östra Småland, och som går till hård kritik till mot mig och min tidigare insändare om den olagliga manifestationen i Kalmar den 17 januari. Jag ämnar givetvis att svara på Dahls galna påståenden och Axelsson-Edströms mer sakliga dito, så fort tidningen väljer att ta in mitt svar. Faktum är att ett svar har legat hos redaktionen i nästan två veckor och jag vill helt sonika inte lägga upp mina svar här förens de har blivit publicerade där själva attacken mot mig skedde.

Tills dess att artikeln publiceras så kan ni hålla godo med denna tidigare artikeln som förklarar varför jag inte gick med i Ung Vänsters tidigare manifestationer under föregående år.

Svar till Axelsson-Edström.

Svar till Bertil Dahl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s