Weimers VS Schyman

charlie_weimers081

KDU:s ordförande Charlie Weimers debatterar familjer och skilsmässor mot bland annat Gudrun Schyman i debatt på torsdag i SVT 1 kl 22:00.

Med tanke på den väldigt speciella debattstilen som gäller i program som denna så måste jag säga att jag är förvånad över hur mycket tid som Weimers ändå fick. Men visst är det som han skriver på sin blogg ”att man har ett tag kvar tills man är lika skicklig på att ta ordet i debatten som de som har klippkort till TV-sofforna”.

Hur som helst debatten visade oerhört tydligt på de skiljelinjer som finns mellan liberaler och socialister å ena sidan och oss kristdemokrater å andra sidan. Jag var oerhört stolt över att vara Kristdemokrat och KDU:are efter denna debatten. Kolla gärna in Weimers blogg för att läsa hans kommentar till debatten. Om du missade debatten i sin helhet så finns den att se på SVT-play

cw_debatt1

Annonser

En reaktion på ”Weimers VS Schyman

  1. Det verkar vara hårda papper att i en studiodebatt full med radikaler försvara något så förvånande som kärnfamiljen,speciellt då man av socialister börjar frågas huruvida Weimers har någon rätt att rota bland familjerna (som socialister inte gör det överhuvudtaget utan bara ser till friheten utan klåfingrighet va?).

    Bra av Charlie och statsvetare Ljunggren. Kanske Weimers kunde varit lite mer framåt,men men..

    Förvånande var Aftonbladets skribent som var med som förvisso sa några kloka ord.

    Hur som,tack för tipset Dywik.

    Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s