Kommande artiklar

Jag har på senare tiden fått flera påstötningar om att jag måste publicera artiklar oftare. Min ursäkt då som nu är tidsbrist. Jag arbetar mer eller mindre heltid, utöver det är jag vice Ordförande för Kristdemokraterna i Kalmar, försvarspolitisk talesman för KDU, sitter i kommunfullmäktige i Kalmar, Södermöre kommundelsnämnd, Destination Kalmar och Regionförbundets styrelse. Det finns tyvärr bara 24 timmar om dygnet.

Men jag ska inte vara helt omöjlig, ibland förhåller det sig nämligen som inatt att jag inte kan sova. Jag kan då passa på att flagga för att det inom kort kommer en två-delars reflektion kring Gazakriget, en artikel om Södermöres barnomsorg, en artikel om Kalmars kulturpolitik (eller bristen på en seriös sådan), en kort reflektion om Dublinfördraget, en artikel om NATO, en artikel om 1 maj och sist men inte minst en kort reflektion kring ungdomars alkoholvanor.

Tills dess, hav tålamod vänner:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s