Aktion mot ungdomars allt för tidliga alkoholdebut

Dagens ungdomars allt för tidliga alkoholdebut är ett stort och växande problem och för att på allvar kunna få bukt med detta måste vi slå mot de bakomliggande orsakerna: Sexualiseringen, rotlösheten, normlösheten och erosionen av familjen. För att åstadkomma allt detta måste vi helt sonika stärka familjen och ett första steg är att stärka föräldrarnas i deras mandat att säga nej. Det brukar ofta heta att ungdomar som får sprit av sina föräldrar inte dricker lika mycket som andra ungdomar, detta är en myt som måste slås hål i.

Det var därför som företrädare från Moderaterna, Socialdemokraterna, Centerpartiet, Folkpartiet, Vänsterpartiet och givetvis Kristdemokraterna tog oss tid att informera föräldrarna om detta utanför stadens systembolag den 29 april (dagen innan valborgsmässoafton). Förutom undertecknad ifrån Kristdemokraterna som stod vid Systembolaget på Kvarnholmen så närvarde även KDU genom sin 1: e vice Distriktsordförande Fredrik Sjömar ute vid Giraffens Systembolag. Från Sverigedemokraterna närvarade dock ingen, om det berodde på att dem inte kunde ställa upp på innehållet i broschyren eller att de helt enkelt inte prioriterade det hela kan jag dock inte svara på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s