Slutspurt för ett hederligare Europa

Plakat spikning
Slutspurten är nu i full gång. Under fredagen besökte undertecknad först Sopplunchen där Kristdemokraternas andrenamn Sofia Modigh talade, mycket intressant och Ruth Palm och seniorerna hade som vanligt en god soppa och ännu godare bröd att bjuda på. Därefter begav jag mig tillsammans med en hjälpsam KDU: are till Mönsterås för att låna Alf-affisher av Mönsteråsavdelningen, efter att ha intagit mazarin och kaffe begav vi oss åter till Kalmar för att hämta släpkärra och plakat. Efter en hastigt intagen micro-måltid bar det av till Nybro för att låna ytterligare Alf-affisher av Nybroavdelningen (vi fick inget kaffe där men däremot en trevlig pratstund).

Sen började uppsättningen av plakat  runtom i Södermöre, första stoppet vara i min hemby Tvärskog. Därefter besökte vi Halltorp och efter mycket arbete med spett och yxa lyckades vi förmå affischtavlan att stå. När vi slutligen ankom till Ljungbyholm hade det blivit mörkt ute och tämligen sent. Då undertecknad skulle öppna på jobbet dagen efter så beslöt vi för att bryta för kvällen. Trotts förseningar och flera mindre missöden kan vi sammanfatta det hela som en lyckad insats.

Modigh talar

Modigh talar

Hämtning av affisher i Nybro

Hämtning av affisher i Nybro

Affishering i Tvärskog

Affishering i Tvärskog

Affishering i Halltorp

Affishering i Halltorp

Affishtavlan är äntligen uppsatt i Halltorp

Affishtavlan är äntligen uppsatt i Halltorp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s