Grattis Östhammar

Ett viktigt beslut har idag tagits, en milstolpe inom kärnkraftsteknologi nämligen det första beslutet av vart slutförvaret av kärnavfall skall placeras. Tyvärr valde man Östhammar framför Kalmar läns, Oskarshamn.

Men likt Peter Wretlund (S) sad under SKB:s presskonferens så är den långsiktiga säkerheten är det absolut viktigaste. Grattis till beslutet Östhammar och lycka till med kapselfabriken Oskarshamn, jag ser fram emot att besöka den i framtiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s