Allsång på slottet

Allsång

Hanna Hedlund och tjejerna i Rockettes underhöll och höll publiken varm

Häromdagen besökte jag Allsång på slottet tillsammans med Fredrik Sjömar (KDU), Peter Olsson (FP) och Karin M Ekelund (M). För er som inte har varit där men däremot läst tidningen Barometerns recession så kan jag lugna er, de överdrev som vanligt åt det negativa hållet. Det var ca 700-800 besökande evenemang som trots allt var det första av sitt slag, det tycker jag är ganska bra. Det stämmer att solen inte var framme, till en början, sen tittade solen faktiskt fram. Vinden som enligt Barometern blåste iskalla vindar lugnade ned sig, Hanna Hedlund, Rockettes och Rekyls scennärvaro var hög och sångerna och engagemanget i dem var höga. Det här var ett perfekt sätt att kicka igång sommaren.

Jag hade bara en sak att anmärka på, Hedlunds kunskap om vår historia. Det finns ingen slottsruin i Kalmar, Kalmar slott är en av Sveriges bäst bevarade renässansslott. Rätt ska vara rätt, skärpning:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s