Nyheter på bloggen 02-08-2009 – Gay Pride, FRA, Afghanistan mm

Under dagarna och veckorna som gått har det dykt upp lite nytt på min blogg.

Dag ElfströmJust nu håller jag bland annat på att lägga upp ikoner för några av de fokusområden där jag har skrivit lite fler artiklar än på andra områden. Jag har även lagt upp en ikon som jag kallar dagens tips där jag då och då kommer länka till lite olika artiklar som jag finner läsvärda. Just nu finner ni där en artikel från den konservativa ”nät-tidningen” Tradition & fason skriven av KDU:aren Dag Elfström, om Pride som kontraproduktivt och heteronormen som önskvärd.sssiu

För er som tittar längre ned i högerspalten så ser ni även att jag har lagt upp några utvalda länk-ikoner, bland annat ” Stöd våra soldater-ikonen” för att manifestera mitt stöd för Sveriges engagemang i Afghanistan och även en kalender för att man enklare ska kunna gå tillbaka och hitta äldre artiklar.

Inne på videoklipp kan ni även hitta ett nytt filmklipp. Jag företräder Kristdemokraterna i avsnitt 1 av I Reflektion och diskuterar FRA-frågan med Mattias Bjärnemalm från Ung Pirat.fradebattbanner

Fler ändringar och artiklar kommer allt jämt börja droppa in i takt med att turistsäsongen tar slut.

Annonser

2 reaktioner på ”Nyheter på bloggen 02-08-2009 – Gay Pride, FRA, Afghanistan mm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s