Tillbaka från valurnorna

Då var jag åter i hemmet efter att jag har gjort min plikt som kristen och demokrat och röstat partipolitiskt obundet i kyrkovalet. Jag kryssade Fredrik Sjömar (POSK) i St:Johannes församling och densamme till Samfällda kyrkofullmäktige i Kalmar. Det behövs fler ungdomar i Kyrkan, inte bara vid kyrkkaffet, det är trotts allt ungdomarna som skall ärva Sverige.

Till stift och kyrkomötet var det givetvis Frimodig Kyrka som gällde, det behövs en stark röst mot Jonas Hellberg (S) och hans gelikar. Kyrkan måste få präglas av ödmjukhet och en hög intellektuell nivå, inte åt personangrepp, smutskastning och försök att belägga icke-partipolitiska motståndare – som inte tycker som Hellberg (S) i sakfrågor – med munkavel.

Hur som helst, det känns bra att ha röstat innan jag ska iväg till jobbet, fast det innebar att jag fick gå upp okristligt tidigt på självaste vilodagen:).

Sist men inte minst, vill jag tacka Fredrik för väckningen och Johan för skjutsen till vallokalen. Hoppas att ni båda får en härlig och lugn söndag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s