Nytt landstingsråd utsett

– Jag är oerhört glad och rörd. Det här är ett fantastiskt förtroende, jag är stolt och lycklig. Men på samma gång har jag givetvis också en stor ödmjukhet inför uppdraget. Det är inte den enklaste saken att efterträda Sveriges populäraste landstingspolitiker.

Så säger före detta Kalmartjejen Gudrun Brunegård, som en gång i tiden läste humanistisk linje (samhällskunskap med inriktning språk) på Stagneliusskolan. I skrivande stund är det nämligen bara några minuter sedan hon utsågs av Kristdemokraterna i Kalmar län att efterträda Anders Andersson till posten som nytt landstingsråd och gruppledare i landstingsfullmäktige.

För er som intresserar er för vilka frågor som Gudrun kommer att fokusera extra mycket på så kommer jag tyvärr inte göra er nöjda. Jag vet vilka frågor hon ämnar prioritera och jag gläder mig över att dessa frågor kommer få en extra fokus från henne men för detta får ni vänta tills Gudruns presskonferens imorgon på landstingshuset i Kalmar 10.30.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s